VÅRA KOLLEKTIONER

Hoodies, collegetröja, t-shirt, väskor. Små diskreta logotyper eller stora maffiga tryck. Ni väljer! 
Våra skolkläder är designade för att lyfta fram det unika i din skola eller klass - inte att vara som alla andra. Kontakta oss så kommer vi igång redan idag.
Välj ut era skolkläder från vår Classic, Premium eller Lyxkollektion i den prisklass och stil ni önskar.

När ni kollat igenom detta och vill skapa en kollektion är ni hjärtligt välkomna till vårt showroom för att se och känna på kläderna.
Vill ni träffas online kan vi boka ett videomöte.

 

BESÖK VÅrt SHOWROOM BOKA ETT VIDEOMÖTE
 

 

Standard-kollektionen för skolkläder

Classic-kollektionen är perfekt för er som vill ha mer kostnadseffektiva skolkläder - kanske för ett speciellt evenemang eller jubileum? Kläderna blir genom det lite lägre i pris och lättillgängliga för alla elever, men är fortfarande helt rätt när det gäller passform och skön kvalitet. Kanske går ni för en klassisk och representativ stil med skolans logga på i enkla färger, eller så tar ni ut svängarna och skapar något helt unikt på färgsprakande kvalitetsplagg.

Bästa priset!


Premium-kollektionen för skolkläder

Premium-kollektionen är perfekt för er som inte vill behöva kompromissa med kvaliteten över huvudtaget, men ändå hålla priset på en lättillgänglig nivå. Med över 10 fina, klassiska färger finns det mycket utrymme för er att förmedla er skolas identitet.

Lite skönare, lite bättre!

Ekologiska lyx-kollektionen för skolkläder

Lyx-kollektionen är våra mest exklusiva kläder. Förutom att de är helt ekologiska så är kvaliteten i en klass för sig. De är tillverkade enligt den högsta standarden på miljömedvetenhet och etik, och kvaliteten speglas verkligen av priset. Denna kollektion är perfekt för er som vill ha riktigt snygga och sköna skolkläder av högsta möjliga kvalitet - och samtidigt ta ställning för klimatet och bästa möjliga arbetsvillkor i fabriker.
 

Extra tjocka och sköna!

Andra produkter-kollektionen för skolkläder

Kontakta oss idag på 08-644 00 50 eller info@skolgarderoben.se för att komma igång!
 

BESÖK VÅrt SHOWROOM  BOKA ETT VIDEOMÖTE